Follow

Hvordan flytter/ændrer man et møde?

Hvis jeg nu gerne vil flytte mit møde til en anden dag eller holde det på et andet tidspunkt, så åbner jeg mit bookede møde, og ændrer dato/tidspunkt, og så ændres det hele i Pronestor også. Man skal bare huske at gemme det, og deltagerne får automatisk besked om det.

Når et møde er blevet oprettet i Outlook og skal flyttes, kan man benytte Pronestors add-in til at tjekke hvornår kolleger og mødelokaler har ledig tid.

Er mødet oprettet i Outlook, skal du finde mødet frem og åbne det. Når du har åbnet det, skal du klikke på Pronestorlogoet i øverste højre hjørne, hvor der står ”Ret bestillinger”:

 

Bemærk at logoet muligvis ser anderledes ud hos dig, da nogle af de ældre versioner også har det gamle Pronestor-logo.

Dette medfører at Pronestor dialogboksen åbnes, og mødet kan redigeres. Når dialogboksen åbnes, står den på Check ud-fanen, og man skal klikke på Lokaler-fanen for at kunne ændre mødet.

OBS: Hvis du har bestilt forplejning til mødet, se sidste punkt på sidste side for vejledning.

Ved at klikke på ”Alle deltagere” (markeret med blå på billedet herover), åbnes deltagernes kalender, så man får mulighed for at se hvornår de har tid:

I bunden af billedet kan du se en farvekode, som forklarer farven på de enkelte blokke:

Ved at klikke på de to sorte pile lige under den øverste sorte blok, kan man klikke sig frem til andre dage og finde et tidspunkt hvor dine kolleger har tid.

Når man har fundet det tidspunkt der passer, skal man fjerne fluebenet fra det mødelokale man har booket, og derefter klikke på ”Bestil” i nederste højre hjørne. Når dette er gjort, kan man klikke på tid/dato-angivelsen i øverste højre hjørne:

Man skal nu vælge det nye tidspunkt man ønsker at have mødet på, og klikke på ”Opdater”:

Nu ændres mødet til den nye dato man har angivet, og man kan så vælge et lokale, der er ledigt. Vælg det nye lokale med et flueben, og klik på ”Bestil” i nederste højre hjørne. Har man ikke booket noget forplejning, kan man blot klikke sig ind på Check ud-fanen og afslutte din bestilling.

Den nye dato, samt det nye mødelokale, vil nu blive opdateret i ens Outlook indkaldelse.

BEMÆRK! Hvis man har bestilt Catering, skal alle varerne slettes på Check ud-fanen, før man kan ændre sin bestilling. Når alle kantinevarer er slettet, kan man følge vejledningen for at fjerne lokale og finde nyt. Når man så har ændret datoen og booket nyt lokale, kan man tilføje kantinevarer og gå til Check ud-fanen.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk