Visitor Web scanner håndtering

For at scanne skal  Visitor klienten installeres.

Den Visitor klienten kan kun køre på windows, samt scanneren skal tilsluttes denne computer.
Ofte er denne computer en receptionspc.

Denne her guide fortæller hvordan man installerer klienten og har et download link How to install Pronestor Visitor Reception module

Hvis du mangler en licens, så skriv til Helpdesk@pronestor.com

Scanneren skal konfigureres.
Konfigurationsdokumenter ligger her: https://helpdesk.pronestor.com/hc/en-us/articles/203791209-Installation-and-configuration-of-Hardware

Scanning aktiveres i Visitor klienten.
Configuration -> Setup -> General -> sæt flueben ved "Activate checkin and outregistration using barcode scanner"

Når scanning er aktiveret i visitor, scanneren er konfigureret og disse er tilsluttet, kan scanning starte.
Hvis computeren det er tilsluttet kan afspille lyd, vil visitor afspille en scannings bekræftelse lyd så man kan høre om scanningen er ok eller ikke ok.