Hvorfor starter Pronestor altid på en gammel dato?

Det skyldes at den genvej du bruger indeholder en et forældet link. Det kan nemt rettes.

Hvis din genvej ligger på skrivebordet så

• Højreklik og vælg "properties" eller "indstillinger" afhængigt af dine sprogindstillinger.

• Kig på URL'en, den må ikke slutte på en dato.
  • Hvis du gerne vil starte i din kalender, så skal URL'en slutte på /Booking.NET/Calendar.mvc
  • Tryk OK

Så er genvejen opdateret, og næste gang du trykker på det vil du ikke starte på en gammel dato.

Hvis din genvej er i din internet explorer så

• Tryk på bogmærke stjernen
  • Højreklik på din genvej
  • Vælg "properties" eller "indstillinger" afhængigt af dine sprogindstillinger.

• Kig på URL'en, den må ikke slutte på en dato.
  • Hvis du gerne vil starte i din kalender, så skal URL'en slutte på /Booking.NET/Calendar.mvc
  • Tryk OK

Så er genvejen opdateret, og næste gang du trykker på det vil du ikke starte på en gammel dato.