Guide vedr. brug af ProNestor Visitor funktion Forhåndsregistrerede gæster.

Når en gæste er blevet inviteret til et møde via ProNestor booking, og ikke er en intern medarbejder, vil de optræde som ekstern.

Disse eksterne gæster kan ses i ProNestor Visitor Receptions modul. (*1)

Disse gæster kan håndteres på forskellige måder

• Gæsten kan indregistreres direkte fra listen (forhåndsregistrede gæster), og i denne forbindelse printe et Batch til gæsten.
  • Receptionen kan forud for ankomsten af gæsten, printe den enkelte gæst Batch, og når gæsten ankommer, skal gæsten blot indregistreres. (uden at modtage endnu et Batch)

Som illustreret har jeg lavet et møde med KiPo og Ojn, begge gæster til ProNestor som ikke godkendte domain´s i ProNestor.

For at benytte funktionen, at printe Batch forud for ankomsten, men ikke indregistrere, benyttes (Print Gæstekort)

Gæsterne kan ved ankomsten blive indregistreret ved at dobbeltklikke på navnet, og nedenstående formular åbnes, or Receptionisten kan blot klikke på (til indreg.)

Forekommer det at en Mødeleder kommer på dagen og vil rette et møde, og Batch er printet, kan deltagerne til netop dette møde markeres, og via (ret registreringer) ændres / Flyttes, og hvis det er nødvendigt, kan nyt Batch printes.

Note:

ProNestor har oplevet at Zebra printeren ikke har haft tilstrækkeligt med hukommelse til print af print fra en liste over 40 Batch i samme process.