Hvordan kopierer man lokaler, forplejning og udstyr til andre lokationer?

Under fanebladet ”ressourcer” og under ”lokaler”, ”kantinevarer” og ”andet udstyr” kan man få lov til at rette sine kategorier.

Hvis man nu gerne vil have kopieret et mødelokale på en anden lokation (hvis man har flere kontorer i og uden for landets grænser), så kan det gøres på følgende måde:

Når man klikker på ”ret” under handlinger, et nyt vindue åbner og så får man lov til at rette sin ressource.

Dette ser således ud:

Man kan her klikke på kopiere, og et nyt vindue åbner sig med mulighed for at vælge lokation og ressourcekategori for den kopierede ressource. Det ses på nedenstående billede:

Dette kan gøres på både lokaler, kantinevarer og udstyr. Det er samme fremgangsmåde. Man skal bare stå inde på det pågældende lokale, kantinevare og udstyr man ønsker at få ændret.